Fødevarer

Nedenfor kan du læse mere om Green-Passions vision og tankegang vedrørende fødevarer. 

Fødevarer - Økologisk Most, Cider og Sparkling

Green Passion producerer og forhandler ærlige og rene fødevareprodukter - uden tilsætningsstoffer, e-numre.

Kun særligt udvalgte råvarer af høj kvalitet – udvalgt direkte hos dygtige og passionerede landmænd, frugtavlere og andre producenter – anvendes til Green-Passions smagfulde og rene produkter. Vi kalder det Honest & Fair Farming – Passionately Selected.

For Green-Passion handler det i alt sin enkelthed om at producere højkvalitetsprodukter, som via prisniveau og ”storytelling” bliver attraktive for forbrugerne. Green-Passions værdier er kvalitet, miljømæssig og social bæredygtighed samt at udvise en fair-trade-tilgang til vores råvareproducenter. Vi ønsker at bidrage til gode produktionsvilkår for råvarer, der lever op til vores renhedsstandard, og vi ønsker et bredt samarbejde, der kan favne både den lille lokale producent og det store internationale marked.

Blandt Green-Passions aktiviteter er videreføring af ”Guldborgsund Frugts” Brand inden for segmenterne frugtsaft og læskedrik produceret uden konserveringsmidler, uden farvestoffer, uden kunstige smagsforstærkere og uden brug af e-numre.

Det at producere fødevarer kan og er en videnskab, som har sin berettigelse, men der er fødevarer, som kan produceres ganske enkelt og af en langt højere kvalitet.

For eksempel: Drikkevarer produceret på fri fantasi, en fantastisk frugtsaft og godt grundvand kræver ikke konserveringsmidler, farvestoffer eller andre e-numre for at fremstå som det, der står på etiketten.

Det handler om at kunne tilbyde forbrugerne en valgmulighed, hvis de ønsker et alternativ til en dåsesodavand eller en juice produceret på koncentrat.

Ydermere er det virksomhedens vision at kunne tilbyde forbrugerne pesticidfrie produkter. Den vision skal Green-Passion Jordbundsafdeling være med til at indfri.

Green-Passion producerer føldende produkter

Guldborgsund Frugt

Green-Passion
"Hei-Clas"
Økologisk Most, Cider og sparkling

Hei-Clas-produkterne er produceret på økologiske/biodynamiske ”regenativt” dyrkede råvarer. Råvaren vokser i en levende jord fuld af orme, insekter og mikroorganismer, som sørger for, at træerne får lige præcis de næringsstoffer, de har brug for uden brug af kunstgødning. Denne dyrkningsform sikrer jordens næringsstoffer i ikke at blive udvasket til vores vandmiljø, og samtidigt bindes der store mængder Co2 i jorden til stor gavn for klimaet.

Når man vælger disse Hei-Clas-produkter, gør man noget godt for miljøet.

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os hos Green-Passion, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores tilgang til jordbundsforbedring og fødevarer.